A Kecskeméti Kerékpárosklub 2015. évi túrasorozata

Túrázz velünk, és nyerj egy kerékpárt!

1. március 15, reggel 9 óra – Nyitótúra a Kutyakaparó csárdához (Kocsér-Nagykőrös) [70 km]
2. április 11 – Túzokünnep (Szabadszállás, Bösztörpuszta) [100 km]
3. május 3 – Árpád kori templomok nyomában II. (Kerekegyháza – Lajosmizse) [75 km]
4. május 17 – Gulipán-túra (Fülöpszállás) [95 km]
5. május 25 – Attila-domb (Tápiószentmárton) [130 km] [ELMARADT]
6. június 21 – Madárvárta (Izsák, Kolon-tó) [80 km]
7. június 27 – Futó-homok félmaraton (Bugac) [80 km]
8. augusztus 16 – Meglepetés-túra (ELMARAD - PÓTLÁS: szeptember 13.]
9. szeptember 6 – Kiskunmajsa [145 km]
+bónusz: szeptember 19 - Örökség-túra (http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/hir/orokseg-tura)

+1: október 4 – Zárótúra

Minden túránk előtt reggel háromnegyed nyolckor találkozunk a Főtéren, a nullkilométerkőnél.
(kivétel a nyitótúra, a nyár végi 100 km feletti túráink, illetve a bónusz Örökség-túra)

Túráinkon a részvétel ingyenes! A túrákra a következő e-mail címen lehet jelentkezni, vagy információt kérni: tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu
.
.
Együttműködő partnerünk a Kiskunsági Nemzeti Park (www.facebook.com/KiskunsagiNemzetiPark; www.knp.hu)
.
.

Aki a túrasorozat kilenc túrájából (Örökség-túráig bezárólag) legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz szeptemberi nyilvános sorsolásunkon, ahol

- A VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár.

- Bringatúrákról ma már nemcsak fotókat, de videókat is készíthetünk, az Electropoint Kft. egy SJ4000 sportkamerával ajándékozza meg egyik túrázónkat, illetve minden túrán kisorsolunk egy-egy monopod/„szelfi” botot. Ezen kívül minden résztvevő 1 alkalommal érvényesíthet az Electropoint sport és autós kamera kínálatából és a hozzá kapcsolódó kiegészítőkből 10% kedvezményt, amennyiben igazolni tudja, hogy részt vett valamelyik túrán.

- Két szerencsés bringás már meglévő paripáját szerszámozhatja a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, illetve a Bringa Centrum 10-10.000 forintos vásárlási utalványa segítségével.

- Valakinek lehetősége nyílik majd a téli szűkös hónapok alatt formában tartani magát a FormaZona Sportközpont szintén 10.000 forintos felajánlása révén.

- Különdíjakkal is készülünk idén, hölgy túrázóink között egy három alkalomra szóló gyógymasszázst sorsolunk ki.

- Díjazzuk a legtöbb teljesítést is, hiszen a Leves’M Levesbár jóvoltából 2x5000 forintos vásárlási utalvány segítségével tudja pótolni az elégetett kalóriákat az a két szerencsés túrázónk, aki a legtöbb túrán részt vett a sorozat kilenc állomásából.

Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), megduplázza az esélyeit, hiszen a nevét kétszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha kétszer is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

.
.
.

Programjainkban a változtatás jogát fenntartjuk, sok tényező mellett az időjárás kiszámíthatatlansága is átírhatja eredeti forgatókönyvünket. Ez természetesen a nyereményjáték feltételeit is módosíthatja. Mindettől függetlenül igyekszünk magunkat tartani a fentebb felsorolt programpontjainkhoz, csak a legszükségesebb esetekben változtatunk rajtuk. Ezeket időben jelezzük hírleveleinkben,honlapunkon, illetve facebook-oldalunkon: https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Írás tipus: