Kis túra Nagykőrösre

Két kerék, két láb, kétszer húsz kilométer: kirándulj velünk Nagykőrösre! Végig kerékpárúton, gondtalanul, nyugodt tempóban, beszélgetve. Legyen egy jó hétvégéd, piknikezz a zöldben, élvezd a napsütést!

Két kerék, két láb, kétszer húsz kilométer: június 25-én, délelőtt 10 órakor találkozzunk a kecskeméti főtéren, hogy együtt kitekerjünk a nagykőrösi kirándulóerdőbe. Ha netalántán esne az eső, akkor szinte azonnal, már 26-án pótoljuk az elmaradást.

Két kerék, két láb, kétszer húsz kilométer: mindenkit szeretettel várunk, kicsiktől nagyokig, magányos túrázóktól családokig. A tempó nagyon barátságos lesz, senkit sem hagyunk egyedül, és a húsz kilométer bárki számára teljesíthető. Oda is, vissza is.

Két kerék, két láb, kétszer húsz kilométer: hozz magaddal elegendő ételt, és folyadékot. Ez utóbbi különösen fontos, nemcsak nagy meleg esetén. Megfelelő állapotú kerékpárral indulj el, és gondolva a defektre, egy tartalékbelső is legyen nálad. Ha útközben műszaki probléma adódna, természetesen segítünk.

Persze hozz magaddal pokrócot, vagy polifómot. Tollaskészletet, frizbit, akármilyen szabadtéri játékra alkalmas eszközt. Ha már kikukkantunk a természetbe, ott maradunk, vendégeskedünk is nála egy darabig.

Ne feledd tehát: június 25-én két keréken, két lábbal, kirándulj velünk Nagykőrösre!

Írás tipus: 

1 hozzászólás

21
jún

Ha érdekel a túra, és szeretnél jönni, akkor kérlek, jelezz vissza, küldj egy válaszlevelet a kerekparosklub@kecskemeten.hu e-mail címre. Azt is szeretnénk megtudni, hogy akkor is szeretnél-e jönni, ha az előzetesen gorombább időjárást jósoló meteorológusok várakozásai beigazolódnak, és felhős, szeles körülmények várnak minket.