MK partneri együttműködések és vásárlási kedvezmények már Kecskeméten is!

Az Magyar Kerékpárosklub tagsággal jó néhány előny, hasznos és kellemes szolgáltatás birtokába kerülhetsz. Talán az egyik legpraktikusabb, hogy partnerüzleteinkben kedvezményesen tudsz vásárolni, különféle szolgáltatásokat igénybe venni.
Örömmel jelenthetjük, hogy MK klubtagsági kártyával (illetve egy fényképes azonosító igazolvánnyal) kedvezményesen vásárolhattok az alábbi partnerüzleteinkben:

Országos partnerhálózati elfogadóhelyeinket ezen az oldalon találjátok meg.

Mivel szeretnénk a kecskeméti MK partneri hálózatunkat a közeljövőben a kerékpározással rokon területeket is bevonva tovább bővíteni, szélesíteni, egyre több szolgáltatást tudsz majd a segítségével igénybe venni. Egyre inkább érdemes tehát MK taggá válni, hiszen ha ügyes vagy, igen gyorsan visszaáll a házhoz a tagsági díj, sőt, pozitívba csap át a mérleg. Nem mellesleg pedig támogattad egy civil érdekvédelmi szervezet munkáját, amelyik a háttérben, talán kicsit láthatatlanul, de azon munkálkodik, hogy a kerékpáros közlekedés feltételei előnyösen változzanak, a kerékpárosokkal kapcsolatos általános szemlélet pedig folyamatosan javuljon!

Csatlakozni kívánó üzletek jelentkezését a kerekparosklub KUKAC kecskemeten.hu címen várjuk!

Írás tipus: