Kiszel Juli emléktúra

A Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete kerékpáros kirándulásra hív.

Célunk: Közös tekeréssel megemlékezni tavaly elhunyt túratársunkról.
A túra időpontja: 2017. április 08. (09.) (szombat-vasárnap)
A túra vezetője: Hársch Ferenc (csiga61@gmail.com – 70 339 70 41)
A túra útvonala: Kecskemét - Matkó – Helvécia - Kadafalva – Ballószög – Kerekegyháza – Lajosmizse – Kecskemét
A túra távja: 81 km
Tervezett indulás: 2017. 04. 08. 08:00,Kecskemét - Kossuth tér (nullkilométerkő)
(Gyülekező: 07:40)
Tervezett visszaérkezés: 2017. 04. 08. 17:00 körül, Kecskemét - Kossuth tér
A túra nyílt, ingyenes, bárki számára teljesíthető.

A túra részletes leírása:
A következő túránk során Kiszel Juli túratársunkról szeretnénk megemlékezni, aki bár tavaly februárban még velünk bringázott, de már fél éve nincs közöttünk. Sokáig tartana, ha bejárnánk azokat a kilométereket, amelyeket vele együtt tekertünk meg, hiszen Julika nagyon aktív, lelkes túrázónk volt, aki szinte egyetlen megmozdulásunkról sem hiányzott. Kedves, vidám lényét sosem feledjük, emlékét örökre megőrizzük!

A Kossuth térről indulva Matkóra tekerünk, ahol Juli a gyermekkorát töltötte. Majd Helvécián át Kadafalvára kerekezünk, ahol a Rézangyalban tartunk egy kis pihenőt. Tovább haladva Ballószögön és Kerekegyházán keresztül érünk Lajosmizsére, ahol fagyizunk egyet. Innen már csak Kecskemétre kell hazapedáloznunk.

Akiknek a szombat nem megfelelő, ugyanazokkal a feltételekkel várjuk a következő napon, (ápr. 09.) vasárnap is. Megismételjük a túrát, hogy mindenkinek lehetősége legyen Julika mosolygós, szeretetteli személyiségére visszaemlékezni.

Felszerelés: Időszaknak megfelelő, tavaszi kerékpáros ruházat.
Esővédő. Hideg élelem és víz.
Jó műszaki állapotú kerékpár, előírás szerinti tartozékokkal (+tartalék belső).
Fejvédő és fényvisszaverő mellény ajánlott.
Aki tud, hozzon fekete szalagot.

Tekerj velünk, és nyerj egy kerékpárt!:
Aki a túrasorozat túráiból (szeptember 10-ig bezárólag) legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, évek óta támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, a FormaZona Sportközpont, és a Leves’M Levesbár. Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre.

Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét kétszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha kétszer is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)
Részletek: http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/node/225

Egyéb tudnivalók: A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Az egyesülettől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!
A túravezetőnél történő jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, mind ő, mind a kerékpárja a részvételre alkalmas állapotban van, és nincs tudomása olyan betegségről, mely a túrán való részvételét akadályozná.
Mindenki köteles betartani a közúti közlekedés szabályait!
A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek a túrákkal kapcsolatban; a honlapon való megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.

Naprakész információkért csatlakozz facebook csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Szép időt kívánva mindenkit szeretettel vár: Hársch Ferenc túravezető

Írás tipus: