III. SZÉP Kihívás - Köszönet

Egyre nagyobb eseménnyé növi ki magát a SZÉP Kihívás, és miközben ezt a vártnál gyorsabban teszi, nagyon sokan járulnak hozzá a sikeres megrendezéséhez.
 
 
Névadó támogatóként a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, akik a szervezésből is kiveszik a részüket.
Ahogyan a VT Veres Kft. is szervez, emellett rengeteg anyagi támogatást nyújt.
Az Auchan Magyarország kecskeméti áruháza ellátmányt biztosít a túrázók számára, ezen kívül hatalmas segítség, hogy a növekvő résztvevői létszámunkat kiszolgáló túraközpontot, start- és célhelyünket fel tudtuk náluk állítani.
Az Univer Coop Zrt. egy másik frissítőpontunkat látja el mindenféle földi jóval.
A Félegyházi Pékség azon kívül, hogy péksüteményeivel szintén a kalóriautánpótlásban vesz tevékenyen részt, helyet ad kiskunfélegyházi frissítőpontunknak is.
A High5 Sports Nutrition segítségével a professzionális sportolók közreműködése által fejlesztett termékek biztosítják a teljesítménymaximalizálást bringásaink számára is.
A Magyarvíz Kft. ásványvizei az egész túratáv során a talán legnélkülönözhetetlenebb összetevőt jelentik a SZÉP Kihívás túrázóinak.
A Repro Balaton grafikus stúdiója tervezte fényképes plakátunkat, illetve okleveleinket, emléklapjainkat.
A Hauser Kerékpár értékes nyereményeket, ajándékcsomagokat és egy felnőtt rollert ajánlott fel a túrázók között kisorsolásra.
A Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. szintén nyereménycsomagokat ajánlott fel a legfiatalabb és legidősebb női és férfi teljesítők számára.

Külön kiemelnénk magántámogatónk, Foktiné Erzsike segítségét, aki a szervezésben is oroszlánrészt vállalt, emellett az egyik frissítőpontunk asztalát is megterítette, étellel ellátta.

Köszönjük Boronkay Péter kétszeres paratriatlon világbajnokunknak, hogy idén is vállalta az esemény fővédnöki szerepét, és szívből kívánjuk, hogy a közeljövő számos sportsikert tartogasson még a számára.
Családjának pedig a célba érkezésnél mindenki kezébe adott finom lángost, továbbra is megéri már csak ezért is kétszázig elszámolni.

Ladánybenei frissítőpontunk helyszínének igen exkluzív környezetét a Retro Vendégház adta, Izsákon pedig a Tulipán Café falai között gyürkőzhettünk neki az utolsó kilométereknek. Szeretnénk köszönetet mondani nekik is.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság a városból való biztonságos kijutásunkhoz nyújtott nélkülözhetetlen segítséget.
Ballószög önkormányzata, illetve Somogyi Lajos polgármester úr a lassúrajtunk áthaladását nemcsak lehetővé tette, hanem minden kereszteződésben nagyon komoly erővel biztosította. Nem tudunk elég hálásak lenni mindezért.

A sajtó nélkül lehetetlen lenne egy ilyen eseményre a leendő résztvevőket, kétszázig számolni akarókat megtalálni. Beharangozóik, tudósításaik révén nő olyan elképesztő mértékben a rendezvény évről évre.
Ezért külön köszönet illeti Csenki Csabát, a Hiros.hu újságíróját, aki egyébként nemcsak megírni, hanem megtekerni is szereti a SZÉP Kihívást.
Idén kint volt az eseményen a Kecskeméti Televízió, hosszabb riportfilmben számoltak be teljesítménytúránkról.
Képösszeállítást készített a BAON, de a Hírösvény és a KEOL is hírt adott rólunk.
A Lipardfilm pedig egy nagyon különleges ajándékkal szolgált nekünk, drónvideót készített a reggeli indulásunkról.

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban szeretnénk köszönetet mondani segítőinknek is, akik egy teljes napjukat áldozták ránk, és dolgoztak rengeteget a III. SZÉP Kihívás sikeréért. Talán nem megszokott, de szeretném őket név szerint is felsorolni:

Molnár Zoltán (nem kétszázig, hanem háromszázig számolt el, miközben az útfelfestéseket rajzolta a túrázók számára)

Almási Rozália
Almásiné Terike
Almási Zoltán ifj.
Andrásy Jenő
Balázs József
Fejes Dia
Fejes Eszter
Ficsor Imre
Hársch Attila
Hársch Ferenc
Illés Hajni
Józsa Zoltán
Józsáné Kati
Kalán Melinda
Körmendi Tamás
Major László
Marticsek Dénes
Náczi István
Pásztor Marianna
Szrapkó István
Szűcs Lilla
Tarjányi József
Zajacz Lajos

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK!
Találkozunk 2018-ban!

Sajtómegjelenések, videók, képgalériák, beszámolók és Akik elszámoltak kétszázig

Írás tipus: