Kutya-túra

A Magyar Kerékpáros klub Kecskeméti Területi Szervezete június 30-án kerékpáros kirándulást szervez.

Úticélunk: Bugac, Pásztorkutya-találkozó
A túra időpontja: 2018. június 30. (szombat)
A túra vezetője: Tóth Roland (06-70/540-4840)
A túra útvonala: Kecskemét - Jakabszállás - Bugac - Kiskunfélegyháza - Kunszállás - Városföld - Kecskemét
A túra távja: 80 km
Tervezett indulás: 2018. 06. 30. 8:00, Kecskemét - Kossuth tér (nullkilométerkő)
(Gyülekező: 7:40)
Tervezett visszaérkezés: 2018. 06. 30.,17:00, Kecskemét - Kossuth tér
A túra nyílt, ingyenes, és bárki számára teljesíthető.

A túra részletes leírása:
Bugac, a magyar puszta egyik legautentikusabb, és egyben szimbolikus tájegysége, hol is lehetne ennél alkalmasabb helyet találni egy terelőkutya-találkozónak, sőt, versenynek?
Jakabszálláson keresztül, tehát a leggyorsabb útvonalon tekerünk el a találkozóra, hiszen az érdemi program a délelőtti órákban zajlik majd. Külön kategóriában értékelik a kuvaszokat és komondorokat, illetve a pulikat és pumikat. Ezen kívül lesz terelőverseny, illetve pumi tenyészszemle is.
A kora délutáni órákra ráfordulva felcihelődünk, és Kiskunfélegyháza érintésével térünk vissza Kecskemétre.

 
 
Felszerelés: Időszaknak megfelelő, nyári kerékpáros ruházat.
Esővédő. Hideg élelem és víz.
Jó műszaki állapotú kerékpár, előírás szerinti tartozékokkal (+tartalék belső).
Fejvédő ajánlott.
Kerékpárzárat is mindenképpen hozzatok magatokkal!

Tekerj velünk, és nyerj egy kerékpárt!:
Aki a túrasorozat túráiból legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, hiszen támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, LocalBike, a FormaZona Sportközpont, a Leves’M Levesbár, és a Kerekgumi Kft. Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre. Magánfelajánlóként pedig Foktiné Erzsike felajánlása, ajándékai is segítenek számunkra építeni a túraközösséget.
Részletek: http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/node/244

Négyszernégy-akció:
Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét !!!!!!444négyszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha többször is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

Egyéb tudnivalók: A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Az egyesülettől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!
A túravezetőnél történő jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, mind ő, mind a kerékpárja a részvételre alkalmas állapotban van, és nincs tudomása olyan betegségről, mely a túrán való részvételét akadályozná.
Mindenki köteles betartani a közúti közlekedés szabályait!
A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek a túrákkal kapcsolatban; a honlapon való megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.

Naprakész információkért csatlakozz facebook csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Szép időt kívánva mindenkit szeretettel vár: Tóth Roland, túravezető

Írás tipus: