Kiszel Julika emléktúra

A Magyar Kerékpáros klub Kecskeméti Területi Szervezete szeptember 2-án kerékpáros kirándulást szervez.

Úticélunk: Tiszakécske
A túra időpontja: 2018. szeptember 2. (vasárnap)
A túra vezetője: Zsolnai Ferenc (70 639 17 23)
A túra útvonala: Kecskemét - Szentkirály - Tiszakécske - Szentkirály - Kecskemét
A túra távja: 70 km
Tervezett indulás: 2018. 09. 02. 08:00, Kecskemét - Kossuth tér (nullkilométerkő)
(Gyülekező: 07:40)
Tervezett visszaérkezés: 2018. 09. 02.,19:00, Kecskemét - Kossuth tér
A túra nyílt, ingyenes, bárki számára teljesíthető.

A túra részletes leírása:
A Kecskeméti Kerékpárosok lassan évtizedes múltja bővelkedik megtett kilométerekben, amelyek nyomot hagytak a kerekekben, a lábakban, talán az arcunkon is, de a szívünkben egész biztosan. Hiszen nem magányos időtöltés számunkra a túrázás, az évek folyamán komoly barátságok alakultak, ismeretségek köttettek, közösség épült, lelket kaptak kirándulásaink. Valaki viszont hiányzik nekünk, akinek igazán sokat köszönhetünk, egész lénye, kedves személyisége rengeteget jelent számunkra a mai napig, neki nagyon-nagyon fontos szerepe van abban, hogy együtt teker kis csapatunk.
Julika emlékének szentelünk minden évben egy túrát, újra végigmegyünk azokon az utakon, ahol nem is olyan régen még együtt kerekeztünk. Ezúttal Tiszakécskére látogatunk el, ahol - ha az idő engedi - strandolunk is, hideg ital mellett beszélgetünk, anekdotázunk, jól eső pillanatokat idézünk. Ebben egyik legnagyobb segítségünk túravezetőnk, Zsolnai Feri lesz, akivel már a közös bringázásaink előtt együtt barangolta be a környező országokat jó barátként Julika, de velünk lesz a nap folyamán Kiszel Sándor, Julika fia is.

 
 
Felszerelés: Időszaknak megfelelő, nyári kerékpáros ruházat.
Esővédő. Hideg élelem és sok víz.
Jó műszaki állapotú kerékpár, előírás szerinti tartozékokkal (+tartalék belső).
Kerékpárzár.
Fejvédő ajánlott.
Első-hátsó lámpa, illetve láthatósági mellény.

Tekerj velünk, és nyerj egy kerékpárt!:
Aki a túrasorozat túráiból legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, hiszen támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, LocalBike, a FormaZona Sportközpont, a Leves’M Levesbár, és a Kerekgumi Kft.
Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre.
Magánfelajánlóként pedig Foktiné Erzsike felajánlása, ajándékai is segítenek számunkra építeni a túraközösséget.
Részletek: http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/node/244

Négyszernégy-akció:
Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét !!!!!!444négyszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha többször is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

Egyéb tudnivalók: A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Az egyesülettől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!
A túravezetőnél történő jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, mind ő, mind a kerékpárja a részvételre alkalmas állapotban van, és nincs tudomása olyan betegségről, mely a túrán való részvételét akadályozná.
Mindenki köteles betartani a közúti közlekedés szabályait!
A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek a túrákkal kapcsolatban; a honlapon való megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.

Naprakész információkért csatlakozz facebook csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Szép időt kívánva mindenkit szeretettel vár: Zsolnai Ferenc, túravezető

Írás tipus: