A Kecskeméti Kerékpárosklub 2019. évi túrasorozata

március 15, péntek – Nyitótúra, Kocsér-Kutyakaparó Csárda

április 14, vasárnap – Abony

május 11 – V. SZÉP Kihívás

május 25, szombat – Tőserdő, Muzsikál az Erdő

június 8, szombat – Kecel, Meggyfesztivál

július 6, szombat – Bugac, éjszakai KNP túra + KEFAG Alföldfásítási Múzeum

július 14, vasárnap – Tiszakécske, Halápi Sándor kerékpárversenyző és kerékpárgyűjtő (+délután strandolás)

augusztus 3, szombat – Tőserdő, éjszakai túra + KNP vízitúra kenukkal

augusztus 25, vasárnap – Szolnok, Sörárium (elhalasztva, új dátum: szeptember 14)

szeptember 7, szombat – Szentes, lecsófesztivál

szeptember 14, szombat - Szolnok, Sörárium

+ 1 szeptember 28, szombat – Kiszel Julika emléktúra (Bugac, gombatúra Horváthné Terike segítségével) [Zárótúra]

Minden túránk előtt reggel háromnegyed nyolckor találkozunk a Főtéren, a nullkilométerkőnél.
(kivétel a Nyitótúra, az éjszakai túrák, és természetesen a SZÉP Kihívás).

Túráinkon a részvétel ingyenes! (Alkalmi költségek, belépődíjak felmerülhetnek). A túrákról a következő e-mail címen lehet információt kérni: tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu

Együttműködő partnereink a Kiskunsági Nemzeti Park (www.facebook.com/KiskunsagiNemzetiPark www.knp.hu), és a Muzsikál az Erdő Alapítvány (www.muzsikalazerdo.hu/)

Aki a túrasorozat túráiból legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, hiszen támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, LocalBike, a FormaZona Sportközpont, a Leves’M Levesbár, és a Kerekgumi Kft. Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre. Magánfelajánlóként pedig Foktiné Erzsike felajánlása, ajándékai is segítenek számunkra építeni a túraközösséget.

Négyszernégy-akció:
Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét !!!!!!444négyszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha többször is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

Programjainkban a változtatás jogát fenntartjuk, sok tényező mellett az időjárás kiszámíthatatlansága is átírhatja eredeti forgatókönyvünket. Ez természetesen a nyereményjáték feltételeit is módosíthatja. Mindettől függetlenül igyekszünk magunkat tartani a fentebb felsorolt programpontjainkhoz, csak a legszükségesebb esetekben változtatunk rajtuk. Ezeket időben jelezzük hírleveleinkben,honlapunkon, illetve facebook-oldalunkon:
www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok/

Írás tipus: