Békésszentandrási bringás dzsembori - Kerékpártúra

A Magyar Kerékpáros klub Kecskeméti Területi Szervezete július 16-án kerékpáros kirándulást szervez Békésszentandrásra.

Úti célunk: Békésszentandrás
A túra időpontja: 2022. július 16 (szombat)
A túra vezetője: Horváth Levente (70/317-1591), Juhász Imre (30/272-9299)
A túra távja: 150 km
A túra útvonala: Kecskemét - Nyárlőrinc - Lakitelek - Tiszaug - Tiszasas - Csépa - Szelevény - Kunszentmárton - Öcsöd - Békésszentandrás - Öcsöd - Kunszentmárton - Szelevény - Csépa - Tiszasas - Tiszaug - Lakitelek - Szentkirály - Kecskemét
Tervezett indulás: 2022. 07. 16. 08:00, Kecskemét - Kossuth tér (nullkilométerkő)
(Gyülekező: 7:40)
Tervezett visszaérkezés: 2022. 07. 17. 01:00, Kecskemét - Kossuth tér
A túra nyílt, ingyenes, bárki számára teljesíthető.

A túra részletes leírása: "Ott, ahol zúg az a Körös folyó", melynek vize Erdély hegyeiben fakad, és mielőtt egyesülne a Tiszával Csongrádnál, Békésszentandráson randevúzunk vele.
Vár ott minket egy duzzasztógát, megnézzük, no meg persze az ország egyik legjobb sörfőzdéje is itt található Szentandráshoz címezve. De szabad a strand is, a tekerés fáradságait a hűs vízben és a fövenyes parton egyaránt kipihenheted ezen a szabadstrandon.
De ha még mindig rá akarnál pakolni a kilométerekre, arra is lehetőséged lesz, ugyanis bringás különjáratunk indul Szarvasra. Az arborétum, illetve a Mini Magyarország makettpark, és egy másik sörfőzde is megcélozható tehát, ez utóbbi sokak vélekedése szerint az ország (ha nem a földkerekség) legfinomabb meggyes sörét is elkészíti nekünk.
A békésszentandrási érkezéstől kezdve az este hat órás hazaindulásig fakultatív időeltöltés, a programválasztás szabadsága vár rátok, mi az összes felsorolt lehetőséghez aktív segítséget nyújtunk.
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1711301662560936

Felszerelés: Időszaknak megfelelő, nyári kerékpáros ruházat.
Esővédő. Hideg élelem és sok víz.
Jó műszaki állapotú kerékpár, előírás szerinti tartozékokkal (+tartalék belső).
Első-hátsó lámpa, illetve láthatósági mellény!!!
Kerékpárzár.
Napolaj.
Fejvédő!!!

Egyéb tudnivalók: A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Az egyesülettől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!
A túravezetőnél történő jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, mind ő, mind a kerékpárja a részvételre alkalmas állapotban van, és nincs tudomása olyan betegségről, mely a túrán való részvételét akadályozná.
Mindenki köteles betartani a közúti közlekedés szabályait!
A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek a túrákkal kapcsolatban; a honlapon való megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.

Naprakész információkért csatlakozz facebook csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Szép időt kívánva mindenkit szeretettel vár: Horváth Levente és Juhász Imre, túravezetők

Írás tipus: