Az MK Kecskemét 2014-es túrasorozatának nyertesei

Szeptember 22-én, a városi autómentes nap keretében kisorsoltuk idei túrasorozatunk nyerteseit. Az év folyamán nagyságrendileg 150-200 embert mozgattunk meg legalább egyszer, közülük összesen 48-an teljesítették az előírt minimum 4 túrát a meghirdetett palettáról, köztük 8-an is MK-tagok, így nevük két papírral is képviseltette magát szerencsehozó bukósisakunkban.

Nyerteseink tehát:

- Vizi Zoltán 10.000 forintos vásárlási utalványt nyert, amelyet a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz ajánlott fel;
- Kecskeméti Gábor a FormaZona Sportközpont 10.000 forintos kuponjával távozhatott a helyszínről;
- Budai Zsuzsi egy meglepetés, utolsó pillanatig titokban tartott felajánlás, egy 60.000 forintos kerékpáros vásárlási utalvány boldog nyertese (itt is szeretnénk megköszönni a felajánló, Fokti Sándorné Erzsike nagylelkűségét, általa a túrasorozat nyereményportfóliója még gazdagabbá, komolyabbá tudott válni);
- A főnyereményünk, a VT Veres Kft. BAM! csapata által felajánlott nyereménykerékpár pedig ezúttal Szép Miklós Levente kezébe vándorolt. Levi nemcsak családi vonalon elkötelezett kerékpáros, bár az indíttatás nyilván onnan származik, de egyre inkább tágítja saját határait, és kacsintgat a teljesítménytúrázás irányába is: Balatont kerül egy nap alatt, hegyre kapaszkodik a Mátrában, lengyelországi többnapos túrán vesz részt, szóval erre mondják, „lösz a gyerökből még valami…” :)

Ezen kívül még a városi nyereményekből is bőségesen részesedtünk. Ugyan a főnyeremény kerékpárt a tavalyi évvel ellentétben idén nem sikerült a csapatból senkinek sem elhoznia, de a második legértékesebb nyereményt, egy túratáskát Horváth Levente kaparintotta meg. Rajta kívül még a Bringacentrum (a városi nyeremények prezentálója, MK partnerüzletünk) vásárlási utalványát vihette haza többek között Pál Attila, Kecskeméti Gábor, Novák Marcsi, Zsolnai Ferenc, Molnár Zoltán.

Gratulálunk a nyerteseknek! De mindenkinek is egyúttal, aki idén tekergett velünk, hiszen tisztességes, komoly teljesítmények ám ezek, mégha emberivé is tudjuk őket varázsolni. Becsülettel elfáradtok a végére, és hiába is hangsúlyozzuk úton-útfélen, hogy ezek a távok egy átlagos kondíciójú emberben benne vannak, azért ezt ki is kell hozni magatokból, és ez már egy az egyben a Ti érdemetek!

Október 5-én mindenkit várunk még egy idei utolsó kirándulásra, a Zárótúránkra. Nemcsak rendszeres túrázóinkat, hanem mindenkit, aki mozogni, kirándulni, élményt keresni jönne velünk!

Írás tipus: