III. SZÉP Kihívás Kerékpáros Teljesítménytúra

2017. április 30-án immár harmadik alkalommal számolhatsz el velünk kétszázig, és már most hidd el, képes vagy rá! Tizenkét órát kapsz rá tőlünk, némi ellátmánnyal, neked pedig nem is lesz más dolgod, mint felpattanni a bringádra, és megbirkózni a kilométerkövekkel.

A SZÉP Kihívás kerékpáros teljesítménytúra egy hosszútávú próbatétel, ahol nem egymást, hanem önmagunk határait igyekszünk legyőzni. Akár egy közeljövőbeli egynapos Balaton-kerülésre történő felkészüléshez is kiváló alkalom, hiszen Kecskemét városát rajzoljuk körbe, ha esetleg elfáradnál, túlvállalnád magad, bárhol kiszállhatsz, és gyorsan visszaérhetsz a rajtterülethez, tulajdonképpen tét nélkül teheted magad próbára. Tavaly 212 résztvevőnk volt, akiknek túlnyomó többsége a teljes távot teljesíteni tudta.

Hivatalos kiírással pár héten belül jelentkezünk. Addig is már most írd be a naptáradba:
2017. ÁPRILIS 30.(vasárnap)

Tavalyi beszámolók:
http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/hir/ii-szep-kihivas-kerekparos-telj...
http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/hir/ii-szep-kihivas-214-kilometeres...

Nekünk továbbra is csak a teljesítés számít, nem hirdetünk ezúttal sem sorrendet a végén. Önmagad lesz az ellenfeled, a hitetlenséged, hogy nem tudod megcsinálni, pedig dehogynem, el sem tudod képzelni, mire képes a szervezeted!

Ne feledd, április 30 a méhek, a katonai zenekarok, és idén a III. SZÉP Kihívás napja!

Írás tipus: