SZÉP Kihívás 2016

Teljesítménytúrára fel, idén is lesz lehetőséged kipróbálni, hogy el bírsz-e számolni kétszázig, jó vagy-e bringamatekban, milyen a fejed, bírja-e a hosszútávot!
Méghozzá talán sokak örömére nem a szeszélyes áprilisi kiszámíthatatlanságban, hanem egy már inkább a nyári hónapokhoz sorolandó májusi időpontban. Maga a kihívás jellegében, filozófiájában egészen biztosan nem fog változni, még ha egy-két paraméterhez hozzá is nyúlunk majd. Ne ijedjen meg senki, pl. a túraközpont helye, vagy a körbekerülési irány vár még tisztázásra, ezért is nincs még hivatalos kiírás, csak ez a hír, értesítés, hogy tudjátok, készüljetek, naptárba beírjátok már most: 2016. MÁJUS 8, vasárnap.

Tavalyi beszámoló:
http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/hir/szep-kihivas-kerekparos-teljesi...

Nekünk továbbra is csak a teljesítés számít, nem hirdetünk ezúttal sem sorrendet a végén. Önmagad lesz az ellenfeled, a hitetlenséged, hogy nem tudod megcsinálni, pedig dehogynem, el sem tudod képzelni, mire képes a szervezeted. Hogy aztán a SZÉP Kihívás után bátran vágj bele az egynapos Balaton-kerülésbe is, melyet azokban a hetekben jó néhány hétvége alkalmával megszerveznek a magyar tengernél.

Ne feledd, május 8-a a Győzelem Napja. A Te győzelmedé, ott a helyed!

Írás tipus: