Túrasorozatunk idei nyertesei

2016. szeptember 18-án, a városi autómentes napon tartottuk meg az idei túrasorozatunk sorsolását. Amellett, hogy a szerencse is szerepet játszott, ki kell emelni a mellé tett energiát is, hiszen legalább négy túra letekerésével lehetett csak a nyereményre esélyesek közé bekerülni, ami azt jelenti, hogy minimum négy alkalommal a teljes napot a bringázásra, testmozgásra áldozták velünk, MK Kecskeméttel együtt. Ők már biztosan nem bánták meg, és reméljük, hogy nem csak a nyeremények miatt:)

Popovics Zsuzsa felajánlását, egy három alkalomra szóló gyógymasszázst kifejezetten csak hölgy túrázóink között sorsoltuk ki, nyertese Könyves Anett.

A Leves’M Levesbár 2x5000 forintos vásárlási utalványa kapcsán sorsolnunk sem kellett, a Szijártóné Terike-Koi István páros megkérdőjelezhetetlen módon vihette el, hiszen idén ők teljesítették a legtöbb túrát velünk, egy esős alkalom kivételével mindegyiken ott voltak.

Baranyiné Balog Tünde házi tejtermékekből készített ajándékcsomagját Domokos Gábor vihette haza.

A Hetényi Pincészet jóvoltából négy túrázónknak is lesz mivel koccintani a vasárnapi ebéd (vagy vacsora) után: Kovács Orsolya, Szazánszki Zsuzsanna Éva, Pap Zoltán, Pásztor Attila.

A Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz 10.000 forintos vásárlási utalványának nyertese Horváth Zsuzsanna.

A Bringa Centrum szintén 10.000 forintos vásárlási utalványát Fábián Jenő kapta kézbe.

A FormaZona Sportközpont 10.000 forintos ajándékutalványával Horváth Levente konzerválhatja formáját, fittségét az időjárás következtében ínségesebb, mozgásszegényebb téli hónapokban.

Foktiné Erzsike felajánlása révén Baranyi Zoltán 20.000 forintos, ifjabb Almási Zoltán pedig 40.000 forintos kerékpáros vásárlási utalványt nyert.

A főnyereményt, a VT Veres Kft. által felajánlott nyereménykerékpárunkat idén Illés Hajnalka vihette haza.


Mindenkinek gratulálunk, jövőre is két keréken folytatjuk!

Írás tipus: