A Kecskeméti Kerékpárosklub 2017-es túrasorozata

Túrázz velünk, és nyerj egy kerékpárt!

1. március 15, reggel 9 óra – Nyitótúra a Kutyakaparó csárdához (Kocsér-Nagykőrös) [70 km]
2. április 9 - Kiszel Juli emléktúra [60 km]
3. április 30 - III. SZÉP Kihívás

4. május 21 - Kiskőrös, Rétesfesztivál [110 km]
5. június 5 - Pálosszentkút, Búcsú [90 km]
6. június 18 - Cegléd, Laskafesztivál [110 km]
7. július 16 - Tiszakécske, Szolnok [70 km; 130 km]

8. augusztus 27 - Pusztavacs, Ország közepe túra [90 km]
9. szeptember 10 - Dunaföldvár [130 km]

+1: október 1 – Zárótúra

Minden túránk előtt reggel háromnegyed nyolckor találkozunk a Főtéren, a nullkilométerkőnél.
(kivétel a nyitótúra, és a SZÉP Kihívás).

Túráinkon a részvétel ingyenes! (Alkalmi költségek, belépődíjak felmerülhetnek). A túrákra a következő e-mail címen lehet jelentkezni, vagy információt kérni: tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu

Együttműködő partnereink a Kiskunsági Nemzeti Park (www.facebook.com/KiskunsagiNemzetiPark www.knp.hu), és a Kecskeméti Katona József Múzeum (http://muzeum.kecskemet.hu/)

Aki a túrasorozat túráiból (szeptember 10-ig bezárólag) legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, évek óta támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, a FormaZona Sportközpont, és a Leves’M Levesbár. Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre.

Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét kétszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha kétszer is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

Programjainkban a változtatás jogát fenntartjuk, sok tényező mellett az időjárás kiszámíthatatlansága is átírhatja eredeti forgatókönyvünket. Ez természetesen a nyereményjáték feltételeit is módosíthatja. Mindettől függetlenül igyekszünk magunkat tartani a fentebb felsorolt programpontjainkhoz, csak a legszükségesebb esetekben változtatunk rajtuk. Ezeket időben jelezzük hírleveleinkben,honlapunkon, illetve facebook-oldalunkon:
www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok/

Írás tipus: