2017-es túrasorozatunk nyertesei

Túrasorozatunk nyerteseit idén két részletben sorsoltuk ki, hiszen a főétel, a nyereménybringa már a szeptember 16-i városi autómentes nap keretében gazdára talált, míg az összes többi fogást az október 22-i Évzárónkon fogyasztottuk egy közös nagy ünnepség keretében. Miközben ezek a záróakkordok már a sors, a szerencse kifürkészhetetlen szeszélyére vannak bízva, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a nyereményhez teljesítmény is szükségeltetik: a meghirdetett túrákon minimum négy alkalommal kötelező részt venni, és bizony ez összességében legalább három-négyszáz kilométernyi kerékpározást, sok-sok aktív testmozgással eltöltött órát is jelent. Nem olyan, mint lottószelvényt vásárolni, kitölteni, feladni, itt keményen meg is kellett izzadni ezekért az ajándékokért:)


A Leves’M Levesbár felajánlását, az 5000 forintos vásárlási utalványokat egyrészt Lugosi Zoltán, másrészt Tarjányi József nyerte meg.

Baranyiné Balog Tünde házi tejtermékekből készített ajándékcsomagját Czakó Zsolt vihette haza.

A Hetényi Pincészet jóvoltából Kovács Judit csillapíthatja szomját kiváló minőségű asztali borokkal.

A Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz 10.000 forintos vásárlási utalványának nyertese Jeszenszky József.

Kisorsoltunk egy felnőtt rollert is, erre felpattanva Soós Leonóra száguldozhat majd.

A Bringa Centrum 10.000 forintos vásárlási utalványát Szrapkó István kapta kézbe.

A FormaZona Sportközpont 10.000 forintos ajándékutalványával Horváth Levente konzerválhatja formáját, fittségét az időjárás következtében ínségesebb, mozgásszegényebb téli hónapokban.

Foktiné Erzsike felajánlása révén Kalmár Ferenc 20.000 forintos, Farkas Norbert pedig 40.000 forintos kerékpáros vásárlási utalványt nyert.

A főnyereményt, a VT Veres Kft. által felajánlott nyereménykerékpárunkat idén Németh Zoltán vihette haza.


Mindenkinek gratulálunk, jövőre is két keréken folytatjuk!

Írás tipus: