IV. SZÉP Kihívás Kerékpáros Teljesítménytúra

2018. május 6-án újra elszámolnivalónk lesz egymással. Egészen kétszázig, egy kicsit azon is túl, ahogy szoktuk, és tesszük immár negyedszer. Nem ígérünk könnyű győzelmet, de épp ez benne a SZÉP, mert lesz mire büszkének lenned, lesz mire jóleső fáradtsággal, a teljesítés örömével visszaemlékezned.

A SZÉP Kihívás egy kerékpáros teljesítménytúra, hosszútávú próbatétel, ahol nem egymást, hanem önmagunk határait igyekszünk legyőzni. Akár egy közeljövőbeli egynapos Balaton-kerülésre történő felkészüléshez is kiváló alkalom, hiszen Kecskemét városát rajzoljuk körbe, és ha esetleg elfáradnál, túlvállalnád magad, bárhol kiszállhatsz, majd gyorsan visszaérhetsz a rajtterülethez, tulajdonképpen tét nélkül teheted magad próbára. Tavalyi közel 350 résztvevőnk túlnyomó többsége a teljes távot teljesíteni tudta.

Hivatalos kiírással hamarosan jelentkezünk. Addig is már most írd be a naptáradba:
2018. MÁJUS 06.(vasárnap).

Tavalyi sajtómegjelenések, beszámolók:
http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/node/231

Fb-oldal: www.facebook.szepkihivas.hu
Fb-esemény: www.4.szepkihivas.hu

Nekünk továbbra is csak a teljesítés számít, nem hirdetünk ezúttal sem sorrendet a végén. Önmagad lesz az ellenfeled, a hitetlenséged, hogy nem tudod megcsinálni, pedig dehogynem, el sem tudod képzelni, mire képes a szervezeted!

Ne feledd, május 6-án számolunk veled, hogy számoljunk egymással:)

Írás tipus: