A Kecskeméti Kerékpárosklub 2018. évi túrasorozata

Túrázz velünk, és nyerj egy kerékpárt!

1. március 15, reggel 9 óra – Nyitótúra a Kutyakaparó csárdához (Kocsér-Nagykőrös) [70 km]
2. április 15 - Tiszaalpár [80 km]
3. május 6 - IV. SZÉP Kihívás

4. május 26-27 – Muzsikál az Erdő (Nyíri-erdő, és Tőserdő) [20 km, és 60 km] /www.muzsikalazerdo.hu/
5. június 2 – Árvalányhaj-túra (Fülöpháza) [70 km]
6. június 23 – Tiszavirág Fesztivál, Szolnok [140 km] /éjszakai túra!/
7. június 30 – Pásztorkutya-találkozó, Bugac [72 km]

8. július 8 – Csongrádi strandtúra [110 km]
9. augusztus 18 – Csillagleső-túra, Soltszentimre [100 km] /éjszakai túra!/
10. szeptember 2 - Kiszel Julika emléktúra, Tiszakécske [70 km]
11. szeptember 9 – Zsilip-túra, Tass [140 km]

Minden túránk előtt reggel háromnegyed nyolckor találkozunk a Főtéren, a nullkilométerkőnél.
(kivétel a Nyitótúra, a Muzsikál az erdő, az Árvalányhaj-túra, az éjszakai túrák, és a SZÉP Kihívás).

Túráinkon a részvétel ingyenes! (Alkalmi költségek, belépődíjak felmerülhetnek). A túrákra a következő e-mail címen lehet jelentkezni, vagy információt kérni: tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu

Együttműködő partnereink a Kiskunsági Nemzeti Park (www.facebook.com/KiskunsagiNemzetiPark www.knp.hu), és a Muzsikál az Erdő Alapítvány (www.muzsikalazerdo.hu/)

Aki a túrasorozat túráiból legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, hiszen támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, LocalBike, a FormaZona Sportközpont, a Leves’M Levesbár, és a Kerekgumi Kft. Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre. Magánfelajánlóként pedig Foktiné Erzsike felajánlása, ajándékai is segítenek számunkra építeni a túraközösséget.

Négyszernégy-akció:
Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét !!!!!!444négyszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha többször is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

Programjainkban a változtatás jogát fenntartjuk, sok tényező mellett az időjárás kiszámíthatatlansága is átírhatja eredeti forgatókönyvünket. Ez természetesen a nyereményjáték feltételeit is módosíthatja. Mindettől függetlenül igyekszünk magunkat tartani a fentebb felsorolt programpontjainkhoz, csak a legszükségesebb esetekben változtatunk rajtuk. Ezeket időben jelezzük hírleveleinkben,honlapunkon, illetve facebook-oldalunkon:
www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok/

Írás tipus: