Tekerj együtt Halápi Sándorral!

A Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete kerékpáros kirándulást szervez Halápi Sándorral, kétszeres velocipéd világbajnokunkkal együtt Tiszakécskére, a város fövenyes szabadstrandjára.

Úticélunk: Tiszakécske, szabadstrand
A túra időpontja: 2019. augusztus 11. (vasárnap)
A túra vezetője: Bene József (30/757-5251)
A túra távja: 70 km
A túra útvonala: Kecskemét - Szentkirály - Tiszakécske - Szentkirály - Kecskemét
Tervezett indulás: 2019. 08. 11. 08:00, Kecskemét - Kossuth tér (nullkilométerkő)
(Gyülekező: 7:40)
Tervezett visszaérkezés: 2019. 08. 11. 19:00, Kecskemét - Kossuth tér
A túra nyílt, ingyenes, bárki számára teljesíthető.

A túra részletes leírása:
A Kecskeméti Kerékpárosklub összes együtt megtett kilométere magáról a közösségről szól, a kapcsolatokról, amelyek a tekerés apropóján, élményszerzései közben kialakulnak. A barátságról, erről a nagyon is magától értetődő, és legelemibb emberi viszonyról.
A kerékpározás, a mozgás iránti elkötelezettség és szeretet mindannyiunkban jelen van, de annyira sokoldalú, és egyáltalán nem mellesleg komoly eredményekkel kikövezett sportmúltja egyikünknek sincs, mint amivel Halápi Sándor büszkélkedhet. Igaz, annál ő sokkal szerényebb, hogy előtérbe akarjon kerülni, pedig az országúti kerékpározás, a triatlon, a velocipéd, a futógép, de még az ultrafutás világában is megfordult az elmúlt évtizedekben, és bizony általában nem is tért haza üres kézzel a versenyekről. Velocipéden például kétszer lett a világ legjobbja, viselhette a bringások számára oly ismerős szivárványszínű világbajnoki mezt is.
http://bikemag.hu/magazin/interju/a-velocipedista-halapi-sandor
Vele beszélgetünk, sőt, vele tekerünk együtt ezen az igazi könnyed nyári túrán, hogy aztán a déli melegben megmártózzunk a Tisza hűsítő vizében is a tiszakécskei szabadstrandon. Mindenkinek ajánljuk, a tempó szelíd, a megteendő táv bárki számára teljesíthető lesz, hiszen Szentkirályon odafelé és visszafelé is megállunk, így négy részre bontva senki számára nem tűnhet félelmetesnek a nap végére kialakuló 70 kilométeres össztáv. Közben lesz jókedv, csevegés, napsütés, nevetés, anekdoták, ezt mind meg tudjuk ígérni. Bizony, még a napsütést is!:)

Felszerelés: Időszaknak megfelelő, nyári kerékpáros ruházat.
Esővédő. Hideg élelem és sok víz.
Jó műszaki állapotú kerékpár, előírás szerinti tartozékokkal (+tartalék belső).
Kerékpárzár.
Fejvédő és fényvisszaverő mellény ajánlott.
Napolaj, fürdőruházat.

Tekerj velünk, és nyerj egy kerékpárt!:
Aki a túrasorozat túráiból legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft.BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, hiszen támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, LocalBike, a FormaZona Sportközpont, a Leves’M Levesbár, és a Kerekgumi Kft. Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre. Magánfelajánlóként pedig Foktiné Erzsike felajánlása, ajándékai is segítenek számunkra építeni a túraközösséget.
Részletek: http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/node/263

Négyszernégy-akció:
Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét !!!!!!444négyszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha többször is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

Egyéb tudnivalók: A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Az egyesülettől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!
A túravezetőnél történő jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, mind ő, mind a kerékpárja a részvételre alkalmas állapotban van, és nincs tudomása olyan betegségről, mely a túrán való részvételét akadályozná.
Mindenki köteles betartani a közúti közlekedés szabályait!
A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek a túrákkal kapcsolatban; a honlapon való megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.

Naprakész információkért csatlakozz facebook csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Szép időt kívánva mindenkit szeretettel vár: Bene József, túravezető.

Írás tipus: