Túra a szolnoki sörmúzeumba

A Magyar Kerékpáros klub Kecskeméti Területi Szervezete kerékpáros kirándulást szervez Szolnokra, a Söráriumba.

Úticélunk: Szolnok, Sörárium
A túra időpontja: 2019. szeptember 14. (szombat)
A túra vezetője: Bene József (30/757-5251)
A túra távja: 120 km
A túra útvonala: Kecskemét - Kocsér - Kőröstetétlen - Szolnok - Kőröstetétlen - Kocsér - Nagykőrös - Kecskemét
Tervezett indulás: 2019. 09. 14. 08:00, Kecskemét - Kossuth tér (nullkilométerkő)
(Gyülekező: 7:40)
Tervezett visszaérkezés: 2019. 09. 14. 19:00, Kecskemét - Kossuth tér
A túra nyílt, ingyenes, bárki számára teljesíthető.
A Sörárium belépti díja: 2500 Ft (3x02 dl sörkóstoló, 4 pogácsa, múzeumi belépő, tárlatvezetés)

A túra részletes leírása:
Szolnokon már számtalanszor jártunk, szinte minden évben megfordulunk ott, de a Söráriumot eddig sosem ejtettük útba. Ezúttal viszont odamegyünk, kóstolunk, és körbe is vezetnek minket a múzeumban.
Rutinosak vagyunk már tehát, nem fogunk eltévedni. Kocsérig bemelegítünk, Kőröstetétlenre tökéletes minőségű aszfalt vezet be minket, majd onnan Szolnokra már csak egy iramodásnyi távolságot kell letekernünk. Hazafelé pedig Nagykőrös felé jövünk, az utolsó 15 kilométert már kerékpárúton teljesítjük.
Bárki nyugodtan csatlakozhat hozzánk, hiszen nem rohanunk, nagyon nyugodt tempóban bringázunk majd. Sűrűn tartunk pihenőket is, tehát a ritkábban túrázók is bátran velünk tarthatnak, egész biztosan bírni fogják a végéig.

Felszerelés: Időszaknak megfelelő, kora őszi kerékpáros ruházat.
Esővédő. Hideg élelem és víz.
Jó műszaki állapotú kerékpár, előírás szerinti tartozékokkal (+tartalék belső).
Első-hátsó lámpa, illetve láthatósági mellény.
Kerékpárzár.
Fejvédő ajánlott.

Tekerj velünk, és nyerj egy kerékpárt!:
Aki a túrasorozat túráiból legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, hiszen támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, LocalBike, a FormaZona Sportközpont, a Leves’M Levesbár, és a Kerekgumi Kft. Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre. Magánfelajánlóként pedig Foktiné Erzsike felajánlása, ajándékai is segítenek számunkra építeni a túraközösséget.
Részletek: http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/node/263

Négyszernégy-akció:
Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét !!!!!!444négyszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha többször is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

Egyéb tudnivalók: A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt! Az egyesülettől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!
A túravezetőnél történő jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, mind ő, mind a kerékpárja a részvételre alkalmas állapotban van, és nincs tudomása olyan betegségről, mely a túrán való részvételét akadályozná.
Mindenki köteles betartani a közúti közlekedés szabályait!
A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek a túrákkal kapcsolatban; a honlapon való megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.

Naprakész információkért csatlakozz facebook csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok

Szép időt kívánva mindenkit szeretettel vár: Bene József, túravezető

Írás tipus: