2019-es túrasorozatunk nyertesei

Túrasorozatunk nyerteseinek nevei a november 23-i Évzárónk keretei között derültek ki. Arattak a Szabó vezetéknevű túrázóink, nem kis mértékben a négyszeres szorzójú Kerékpárosklub-tagságuknak is köszönhetően.
Miközben ez a záróakkord már a sors, a szerencse kifürkészhetetlen szeszélyére van bízva, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a nyereményhez teljesítmény is szükségeltetik: a meghirdetett túrákon minimum négy alkalommal kötelező részt venni, és bizony ez összességében legalább három-négyszáz kilométernyi kerékpározást, sok-sok aktív testmozgással eltöltött órát is jelent. Nem olyan, mint lottószelvényt vásárolni, kitölteni, feladni, itt keményen meg is kellett izzadni ezekért az ajándékokért:)


A Leves’M Levesbár felajánlását, az 5000 forintos vásárlási utalványokat egyrészt Budai Zsuzsanna, másrészt Czakó Zsolt nyerte meg.

Baranyiné Balog Tünde házi tejtermékekből készített ajándékcsomagját Szabó Pálné Ildikó vihette haza.

A Hetényi Pincészet jóvoltából Szabó Éva csillapíthatja szomját kiváló minőségű asztali borokkal.

A Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz 10.000 forintos vásárlási utalványának nyertese Szabó Pál.

A Bringa Centrum 10.000 forintos vásárlási utalványát szintén Szabó Pál kaphatta kézbe.

A LocalBike 10.000 forintos vásárlási utalványának segítségével Babityné Nyúl Ágnes csinosíthatja, teheti még jobbá a bringáját.

A FormaZona Sportközpont 10.000 forintos ajándékutalványával Szabó Pálné Ildikó konzerválhatja formáját, fittségét az időjárás következtében ínségesebb, mozgásszegényebb téli hónapokban.

A Kerekgumi Kft igen gazdagon megpakolt ajándékcsomagjának nyertese Kovács László lett.

Foktiné Erzsike felajánlása révén Almási Rozália 20.000 forintos, Babity János pedig 40.000 forintos kerékpáros vásárlási utalványt nyert.

A főnyereményt, a VT Veres Kft. által felajánlott nyereménykerékpárunkat idén Fekete László vihette haza.


Mindenkinek gratulálunk, jövőre is két keréken folytatjuk!

Írás tipus: