A Kecskeméti Kerékpárosklub 2020. évi túrasorozataAz alábbi túranaptárunk már nem érvényes, túrasorozatunkat a veszélyhelyzetre tekintettel felfüggesztettük!!!Túrázz velünk, és nyerj egy kerékpárt!

A Nyitótúra elhalasztva április 12-re!!!
2. április 19 - Tiszakürti Arborétum [80 km]
3. május 16 - VI. SZÉP Kihívás

4. május 24 – Muzsikál az Erdő (Tőserdő) [60 km] /www.muzsikalazerdo.hu/
5. május 31 – Szolnok, Reptár [130 km]
6. június 14 – Tőserdő, közös főzés [60 km]
7. július 4 – Csemő és Cegléd, Virágünnep és Dobmúzeum [100 km]

8. július 18 – Csongrád, Körös-torok, strandtúra [120 km]
9. augusztus 1 – Vizitúra a Holt-Tiszán (a Kiskunsági Nemzeti Park szervezte program keretében) [60 km]
10. augusztus 9 - Meglepetés-túra
11. augusztus 15 – Vipera-túra (Rákosivipera-védelmi Központ, Kunpeszér) [90 km]
12. szeptember 5 - Szentes, Lecsófesztivál

Zárótúra: október 3 v. 4 - Európai Madármegfigyelő Napok (www.knp.hu)

Minden túránk előtt reggel háromnegyed nyolckor találkozunk a Főtéren, a nullkilométerkőnél.
(Kivétel a Nyitótúra, a Vizitúra, a szentesi Lecsófesztivál, és a SZÉP Kihívás). A pontos indulásokról a túra előtt néhány nappal (itt a honlapon) megjelenő hivatalos kiírásokból lehet tájékozódni.

Túráinkon a részvétel ingyenes! (Alkalmi költségek, belépődíjak felmerülhetnek). A túrákra a következő e-mail címen lehet jelentkezni, vagy információt kérni: tura@kerekparosklub.kecskemeten.hu

Együttműködő partnereink a Kiskunsági Nemzeti Park (www.facebook.com/KiskunsagiNemzetiPark www.knp.hu), és a Muzsikál az Erdő Alapítvány (www.muzsikalazerdo.hu/)

Aki a túrasorozat túráiból legalább négyet igazoltan teljesít, részt vesz nyilvános sorsolásunkon, ahol a VT Veres Kft. BAM! (Bringázz a munkába!) csapata jóvoltából főnyereményünk egy kerékpár. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóink, hiszen támogat minket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, LocalBike, a FormaZona Sportközpont, a Leves’M Levesbár, és a Kerekgumi Kft. Továbbá hagyományos támogatóink között tudhatjuk a Hetényi Pincészetet, és Baranyiné Balog Tündét, akik jóvoltából egyrészt finom borokból, másrészt nem kevésbé finom házi tejtermékekből, sajtokból álló csomag áll össze a részünkre. Magánfelajánlóként pedig Foktiné Erzsike felajánlása, ajándékai is segítenek számunkra építeni a túraközösséget.

Többszörözők:
Aki érvényes Magyar Kerékpárosklub tagsági igazolvánnyal rendelkezik, vagy a túrasorozat ideje alatt lép be az MK-ba (http://kerekparosklub.hu/miert-jo-mk-tagnak-lenni), növeli az esélyeit, hiszen a nevét kétszer dobjuk bele a szerencsehozó sisakunkba. Mintha kétszer is letekerte volna velünk a kötelező négy túráját:)

Aki legalább nyolc alkalommal teker velünk a túrasorozat során, szintén ugyanebben az előnyben részesül az év végi sorsolásunkon.

Programjainkban a változtatás jogát fenntartjuk, sok tényező mellett az időjárás kiszámíthatatlansága is átírhatja eredeti forgatókönyvünket. Ez természetesen a nyereményjáték feltételeit is módosíthatja. Mindettől függetlenül igyekszünk magunkat tartani a fentebb felsorolt programpontjainkhoz, csak a legszükségesebb esetekben változtatunk rajtuk. Ezeket időben jelezzük hírleveleinkben,honlapunkon, illetve facebook-oldalunkon:
www.facebook.com/kecskemeti.kerekparosok/

Írás tipus: